woensdag 6 maart 2013

Beroepskeuze-evenement voor jongeren in Ahoy Rotterdam | rente berekenen lening


Het leren van een echt vak, en dan met name in vergetelheid geraakte vakken, is niet iets waar jongeren meteen aan denken bij het kiezen van een beroep.

Baaz.nl


rente berekenen lening bekijken





In deze aflevering van Woningmarkt TV beantwoordt Jeroen Verbeek, hypotheekadviseur bij de Hypotheekleader in Houten, de vraag van Senag. Senag wil graag weten of het mogelijk is om de restschuld die hij overhoudt na het verkopen van zijn huis mee te financieren als hij een goedkoper huis koopt. Dit kan meegefinancierd worden bij een beperkt aantal geldverstrekkers. Je kan tot 115% van de marktwaarde van het nieuwe huis een financiering aanvragen. Normaal gesproken kan dit tot 104% plus de overdrachtsbelasting (2%). Je hebt dan 9% over om je restschuld mee te nemen. De rente over de restschuld is niet fiscaal aftrekbaar. Een belangrijke voorwaarde is dat de ontbindende voorwaarden van de verkoop van je huidige huis verlopen zijn op het moment dat het transport van je nieuwe huis bij de notaris plaatsvind. Deze 115% die je kunt lenen is inclusief kosten koper. Als het bedrag wat overblijft niet hoog genoeg is voor je restschuld, heb je eigen geld nodig of moet je een extra krediet aanvragen. De rente van dit deel van de hypotheek is niet fiscaal aftrekbaar, dus is het verstandig om de restschuld zo snel mogelijk af te lossen.

Video Rating: 0 / 5


Meer over rente berekenen lening:





rente berekenen lening







via WordPress http://www.leningberekenen.org/beroepskeuze-evenement-voor-jongeren-in-ahoy-rotterdam-rente-berekenen-lening/ Rente Berekenen Lening, Ahoy, Berekenen, Beroepskeuzeevenement, jongeren, Lening, rente, Rotterdam, voor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten